гарні віршіКожен з нас під поняттям кохання вкладає свій зміст. Розкрити всю справжню суть цього почуття можливо лише за допомогою творчості. Це найголовніша, найсильніша і найпрекрасніша сила на планеті, яке змушує жити і долати життєві труднощі. Поезія дозволяє зрозуміти глибину цього чудового почуття, осягнути його безкорисливість, підкреслити головні і другорядні моменти. Вчитуючись у прекрасні вірші http://vysokiy.kiev.ua/ про кохання можна зрозуміти особистість людини і її ставлення до прекрасного. Так, гумористи пишуть в жартівливому стилі, а сенс ховають глибоко під жартами. Люди серйозні пишуть філософськи, змушують задуматися читача про кожне прочитане слово. А який стиль у Олександра Високого? Давайте познайомимося ближче з ним.

Олександр Високий і його вірші

У своїй поезії Олександр Високий акцентує увагу на велике почуття - любов. Він робить акцент на тому, що сьогодні дійсно цінне. В сучасному світі багато хто прагне багатств, бажають вийти заміж за гідного кавалера, вибирають пару за статками. Але такий підхід не вірний, на думку поета, потрібно вибирати собі супутника за покликом серця. Основне багатство подружньої пари - обручки та почуття:

Вдалий шлюб — мета для багатьох.
В наші дні про це не мали й гадки,
Із багатств — обручки лиш на двох.»

Об'єктом любові Олександра і натхненням для прекрасних віршів є його дружина. Він акцентує увагу на тому, що потрібно робити свою людину щасливою, незалежно від дат і святкових днів.

Яким би важким не видався життєвий шлях, в світі є те, що надихає і дає надію, піднімає на ноги, коли апатія і нічого не хочеться робити, окрилює нас і робить щасливими - це Кохання. Високий вважає, що це почуття дається тільки обраним, і кохати - означає бути щасливим. Любов змінює людину на краще, змушує її творити тільки добрі справи.

 

У поета налічується вже сім збірок віршів, але хіба це межа? Автор продовжує творити і радувати всіх своєю діяльністю. Він також співпрацює з відомими особистостями, які виконують його пісні. Високий є справжнім прикладом для молоді і суспільства, який змушує задуматися про велике, цінувати найважливіші моменти в житті, і не зациклюватися на матеріальному.

Щоб детальніше ознайомиться із поезією поета-сучасника, Олександра Високого, потрібно перейти за посиланням vysokiy.kiev.ua. Тут ви можете спостерігати за актуальними подіями, віршами, переглянути фото, написати свої враження.