Львівська компанія «РОЛЛО» пропонує різноманітні сонцезахисні системи. Їх асортимент разюче відрізняється від звичних вертикальних і горизонтальних моделей, засилля яких найчастіше вбиває віру в існування ультрамодного альтернативи. А, між тим, вона є. Просто клікніть по посиланню https://www.rollo.lviv.ua/ загляньте в каталог мережевого магазину і переконайтеся в цьому на власні очі. Повірте, чудеса іноді трапляються.

Величезний світ жалюзі

Серед професійних дизайнерів не припиняються суперечки про доцільність створення композицій з жалюзі і тюлю в єдиному просторі, хоча, всі одноголосно голосують за домашні інтер'єри з офісної функціональністю. Частково це питання вже знято з обговорення, оскільки на ринку з'явилися гібриди, які об'єднали в єдиному форм-факторі все найкраще, що є в обох сонцезахисних системах.

Візуально - це вертикальні жалюзі, «одягнені» в прозору матерію. Несподіване рішення привнесло в відому модель витончену вишуканість і ефектність, і одночасно зберегло функціонал. Колірна гамма нових жалюзі кордонів не має, тому дизайнери інтер'єрів отримали широкий простір для польоту своїх неприборканих фантазій.

До речі, про фантазії. Задовольнити побажання найбільших оригіналів покликані «музичні» жалюзі з дерев'яних пластин, кожна з яких при ударі видає звук певної тональності. Такий собі своєрідний ксилофон. Вистукувати собі ложками улюблені мелодії і ніякого караоке не потрібно. І розважає, і заспокоює. Краса. Є ще одна оригінальна інтер'єрна новинка - жалюзі, складені з великої кількості довгих ниток. Вони ідеально підходять для зонування простору, а також для оформлення віконних і дверних прорізів. Вишукана конструкція привносить в приміщення нотки елегантності і ексклюзивності. Незаяложені рішення напевно припаде до душі противникам «казенщини». Плюс до всього, його можна гармонійно інтегрувати в різні візуальні схеми, тим самим створюючи безліч приємних ефектів.

Жалюзі - це не тільки поздовжні і поперечні однотонні смужки тканини або металу. Їх світ набагато більше. Дизайнери компанії «РОЛЛО» допоможуть створити унікальну композицію.