Засклити балкон у КиєвіБільшість з нас люблять квартири і будинки з лоджіями та балконами. І навіть нехай мова йде всього про декілька квадратних метрах, багато власників прагнуть засклити невелике приміщення. Скління балкона дозволяє не тільки надати будинку більш акуратний і охайний вигляд, але й також компенсувати недолік житлової площі, підвищити рівень комфортності житла. Крім того, якісне скління забезпечує відмінну шумоізоляцію і перешкоджає попаданню на балкон опадів - снігу і дощу.

Будинки-новобудови здаються з типовими заскленими балконами. Жителі старих будинків найчастіше самостійно замовляють скління, вибираючи найбільш приємний варіант.

VOKNE в Києві пропонує професійне засклення балконів за цінами виробника. У нас ви можете замовити віконні конструкції стандартних і нестандартних розмірів з гарантією.

Чому варто засклити балкон ПВХ-вікнами?

Звичні багатьом дерев'яні рами в квартирі і на балконі захищають від вітру, дощу і снігу, але при цьому не роблять істотного впливу на температуру і потрапляння вуличного шуму. Крім того, дерево вимагає постійного догляду і може деформуватися з часом. Отже, плюсів дерев'яне скління має трохи, проте мінусів - велика кількість.

Пластикове скління відмінно переносить негативний вплив факторів навколишнього середовища, не потребує особливо ретельного догляду. Крім того, при дбайливої експлуатації конструкція може прослужити вірою і прав більше 30-40 років.

Завдяки склінню можна втілити в життя давню мрію і облаштувати на балконі кімнату відпочинку, спортивний зал, оранжерею і т.п.

Додатково утепливши стіни на балконі, кілька квадратних метрів площі можна обладнати в повноцінну житлову кімнату або кабінет, з'єднати з іншою кімнатою. Якщо мова йде про невеликий балконі, в цілях економії вільного простору, можна замовити не орні, а зсувні стулки.

Можливі варіанти скління балконів та лоджій

Компанія Хімавто пропонує якісне скління балконів німецьким профілем Рехау. Наші конструкції прості і зручні в експлуатації, відрізняються особливою надійність. Для замовлення доступні два варіанти скління - тепле і холодне.

Холодне. Має естетичний вигляд і захищає приміщення від попадання снігу, вологи і пилу. Варто холодне скління відносно недорого і є найбільш бюджетним варіантом. Основна відмінність від теплого скління - не відрізняється гарною теплоізоляцією (різниця температур на балконі і за вікном буде незначною - не більше 5-7 градусів).

Тепле. Найбільш популярний варіант, який користується попитом серед замовників, що бажають перетворити балкон в повноцінну житлову кімнату. Після установки конструкцій з ПВХ на балконі буде тепло і комфортно в будь-який час року. Крім того, тепле скління захищає від стороннього шуму завдяки своїй герметичності.

Металопластикові конструкції з ПВХ як холодного, так і теплого типу не потребують особливого догляду. Досить періодично протирати вікна чистою водою з додаванням універсального миючого засобу для вікон, щоб конструкція зберігала свій привабливий вигляд.

Правильний монтаж пластикових вікон Рехау - 50% успіху

Замовляючи скління балкона, важливо вибрати компанію, яка не тільки якісно виготовить саму конструкцію, а й виконає професійний монтаж. Від правильності установки рам буде залежати не тільки зовнішній вигляд скління, а також термін його служби.

Компанія ТОВ "Хімавто" - це команда фахівців, готових провести скління будь-якої складності з дотриманням загальноприйнятих норм і стандартів. Наші майстри відповідально підходять до питань монтажу і завжди працюють на результат.

Скільки коштує скління балкона у Києві?

У Києві працюють десятки компаній, що пропонують виконати засклення балконів недорого. Далеко не всі посередники і виробники гарантують відмінний результат і радують доступним прайсом. Ми пропонуємо найкращі віконні конструкції з німецького профілю Рехау без накруток посередників. Ви можете зателефонувати в офіс компанії прямо зараз і дізнатися орієнтовну ціну скління балкона на сторінці . Остаточна вартість визначаться після виїзду майстра на об'єкт, зняття вимірів віконного отвору і уточнення основних нюансів майбутньої конструкції.