Мало хто замислювався про те, що таке доставка квітів та як вона працює. Більшість людей ніколи й бачили оголошення таких служб, а може й зовсім не здогадуються про їхнє існування в Україні, згадки про них є хіба в зарубіжних романтичних фільмах. Але насправді, таких служб дуже багато у нашій державі. Вони активно працюють, охоплюючи все більшу аудиторію.

У цій статті ми хочемо розповісти про те, як саме вони працюють, чим відрізняються від звичних крамниць, а також розповімо про їхні основні переваги. Отже, робота служб доставки є водночас простою, але поєднує у собі кілька зовсім різних професій.

Спочатку вони створюють для клієнтів веб-сайт із потрібним контентом, з фото, описами та цінами букетів. Зацікавлений покупець робить замовлення, а із ним уже спілкується менеджер. Далі воно переходить до флориста, а вже потім до кур’єра, який завозить його за визначеною адресою. Усе ніби просто, але скільки етапів проходить, доки замовлення потрапить до отримувача!

В чому її відмінність від флористичних крамниць

Багато хто не розуміє, навіщо користуватися послугами доставки квітів, якщо на кожному кроці стільки крамниць. Але специфіка їхньої роботи є зовсім різною, підходить для потреб певних людей. Крамниці створені для тих, хто по дорозі на святкування може зайти та купити букет. Доставка квітів – це служба, яка допомагає людям, у яких такої можливості немає. Наприклад, тим, хто знаходиться за сотні або тисячі кілометрів від місця доставки. Цікаво, що ціни таких служб практично такі ж, як і в крамниць. Але на додачу ви отримуєте швидку доставку, що є дуже зручно. Також на таких сайтах завжди є великий вибір різноманітних квітів та навіть подарунків, як цукерки чи м’які іграшки. А до кожного букету ви додатково отримаєте листівку, в якій напишуть ваше послання до отримувача.

Переваги таких служб

Найбільшою перевагою доставки квітів є зручність. Клієнт повинен зробити лише кілька дій, щоб зробити замовляння. Виконати це він може, сидячи на дивані у себе вдома. Не потрібно нікуди йти, щось шукати, везти усе це, достатньо зробити кілька кліків з телефона чи комп’ютера.

Друга важлива перевага – це швидкість, після того як ви зробите замовлення, пройде лише кілька годин, і воно буде у місці призначення. Також великим плюсом є те, що професійні флористи виконають букет за вашим побажанням, і він буде виглядати неперевершено. До того ж ви можете не перейматися про свіжість квітів. Їх купують виключно під замовлення, тому вони завжди мають свіжий приємний вигляд.