Вже не за горами той час, коли настане опалювальний сезон і в наших домівках стане набагато тепліше. Тим не менше, збої у системі опалювання зовсім не рідкість у Львові, адже старе обладнання приходиться постійно ремонтувати, тому багато хто вже давно перейшов на індивідуальне опалення квартири. Ну а якщо ви вже давно мріяли про таку розкіш, проте постійно відкладали цей момент, то саме зараз найкращий час для встановлення такої системи.

Чому варто відмовитися від центрального опалення?

Перш за все, варто зазначити, що загальна система опалення більшості старих будинків Львова зовсім неідеальна. Обігрів приміщень йде по трубам, які встановлювалися за часів СРСР, і відтоді постійно ремонтуються, замість того, щоб замінити. Окрім цього, використовуючи центральне опалення, ви завжди залежні від опалювального сезону, тому не маєте змоги отопити квартиру перед його початком чи після закінчення. Варто зазначити, що в старих будинках, жителі навіть не можуть регулювати подачу тепла в свій дім, тому або мерзнуть від холоду, або ж навпаки відкривають вікна від задухи.

«Teplovens» - власна система опалювання це легко

Якщо вам потрібна система опалення у Львові чи області, тоді сміло звертайтеся по допомогу в компанію «Teplovens». Дана компанія займається установкою систем опалення, водопостачання, каналізації та кондиціонування більше 10 років. За цей час фірма налагодила міцні стосунки з провідними і надійними європейськими поставщиками обладнання, продукція яких провірена роками. Спеціалісти компанії «Teplovens» пропонують своїм клієнтам тільки якісні послуги і дають гарантії на всі виконані ними роботи.

Чому варто вибрати саме «Teplovens»?
  • у своїй роботі компанія використовує лише якісне іноземне обладнання та комплектуючі, більше того, клієнт сам може вибрати любий продукт відносно власного бюджету;
  • сервісний монтаж систем опалення здійснюється кваліфікованими спеціалістами, які займаються цією діяльність не перший рік;
  • компанія «Teplovens» надає сервісне та гарантійне обслуговування установленої ними системи та обладнання;
  • досвідчені спеціалісти завжди готові порадити та підібрати необхідну систему опалення саме для вашого будинку чи квартири.