На сьогоднішній день існує безліч гаджетів високої якості. Планшети є новачками серед мобільної техніки, проте вже встигли завоювати величезну популярність.
Працювати з такою технікою можна годинами без використання зарядного пристрою. Якість дисплея хороша, мінімально впливає на очі. Планшети зручні у використанні, їх легко переміщати з собою і поміщати в сумку будь-якого розміру.
Одними з найкращих виробників цієї мобільної техніки є Huawei і Samsung. Розглянемо особливості кожного з брендів.


Huawei MediaPad - якісні планшети за прийнятною ціною. Багатьом подобається Huawei за те, що він поєднує в собі безліч функцій смартфона і сучасного комп'ютера.
Кожна модель включає в себе різні програми і додатки, які функціонують на високому рівні завдяки потужним процесорам від виробництва Huawei. Для зберігання великих файлів такі комп'ютери мають великий обсяг пам'яті. Ціни на планшети від Huawei більш ніж доступні. Кожен любитель гаджетів зможе дозволити придбати собі недорогу модель планшета. Його вартість буде повністю відповідати якості.
Всі лінії цього бренду підтримують:

  • установку популярних ігор і додатків;
  • програми для контакту з іншим технічним обладнанням;
  • можливість прослуховування музики і відтворення відео;
  • установку програмного забезпечення, що містить багато функцій.

Зараз сучасні планшети можуть повністю замінити звичайний комп'ютер, телефон та інші пристрої. Тому купити модель Huawei буде правильним рішенням для любителів ігор і розваг.
Одним з яскравих прикладів планшетів цього бренду є Huawei MediaPad T3 7, який має привабливий зовнішній вигляд і оснащений потужним процесором.

Огляд планшетів Samsung

Потрібен планшет високої якості? Варто звернути увагу на Samsung Galaxy Tab. Бренд уже кілька років упевнено стоїть в лідерах продажів і вважається найпопулярнішим в світі.
Самсунг має безліч новинок з цікавими характеристиками і приємною ціною. Головна особливість нових планшетів в їх тонкому і легкому корпусі з сучасним видом дисплея. Зручність та якість в одному пристрої.


Основні переваги планшетів Samsung:

  • широкий вибір техніки різної вартості;
  • великий обсяг вбудованої пам'яті;якісна камера.

Дізнатися більше про характеристики всіх брендів можна на сайті інтернет-магазину ЖЖУК - zhuk.ua. Тут ви зможете замовити вподобану вам модель з доставкою і за доступною ціною.